يکشنبه, 28 مهر 1398
تاريخ :
 ۱۳۹۸/۰۳/۲۵

امتیاز :  ۲.۶۷ |  مجموع :  ۳

آئين دانش‌آموختگي دانشجويان دانشكده نفت اهواز در روز شنبه، 25 خرداد  1398 با حضور اساتيد، دانشجویان و خانواده‌ي دانش‌آموختگان در سالن آمفی تئاتر شهید فیروزشاهیان دانشکده نفت اهواز برگزار گرديد.

در ابتداي این برنامه، آقاي دكتر شریعتی رئيس دانشکده نفت اهواز ضمن عرض خير مقدم فرمودند: دانش‌آموختگان اين دانشگاه نقش و جايگاه تعيين‌كننده‌اي در عرصه  صنعت كشور ايفا نموده‌اند. در ادامه ضمن تبريك به خانواده‌هاي اين عزيزان كه شاهد موفقيت زحمات چند ساله فرزندان  خود بوده‌اند ، از اساتيد و همكاران دانشکده نفت اهواز كه در تربيت این عزیزان نقش موثري داشتند تشكر و قدرداني نموده و عنوان داشت فارغ التحصیلان این دانشکده در هر جايي كه بعنوان نماینده های دانشگاه صنعت نفت حضور يافتند همواره افتخارآميز، موفق و تاثيرگذار باشند.

در ادامه، آقاي دكتر همايون يوسفي نماينده مردم شهرستان اهواز در مجلس شوراي اسلامي به ايراد سخنراني پرداختند و ضمن تبريك به دانشجويان و خانواده‌هايشان و تشكر از اساتيد، دانشگاه صنعت نفت نيروي محركه اقتصادي، سياسي و اجتماعي كشور است و براي رفع مشكلات، بايستي از اين صنعت، بعنوان راهكار اساسي استفاده نمود.

در راستای این آیین جناب آقای مهندس محمدی مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب ضمن تبریک به همه دانش آموختگان و خانواده های این عزیزان در خصوص نقش کلیدی دانشگاه صنعت نفت و اهمیت کارشناسان تربیت شده این دانشگاه در چرخه صنعت سخنانی بیان فرمودند.

مهندس کرمپور مدیر عامل شرکت توسعه ایران افق به عنوان اسپانسر برنامه ضمن تبریک به دانشجویان فارغ التحصیل به ایراد سخنرانی پرداخت.

در پایان این مراسم بعد از اهدای تندیس و لوح تقدیر دانشجویان فارغ التحصیل، آقاي مهندس سید هاشم امام ، سوگندنامه را با همراهي دانش‌آموختگان قرائت نمودند.

شایان ذکر است در اين مراسم، تعداد 2 نفر در مقطع دكتري، تعداد 75 نفر ورودي 96 در مقطع كارشناسي‌ارشد و تعداد 163 نفر ورودي 94 در مقطع كارشناسي در رشته‌هاي مهندسی شیمی ، مهندسی نفت ، مهندسی برق و مهندسی مکانیک  فارغ‌التحصيلي خود را جشن گرفتند.

5.1.0.0